Home Diverse 5 motive sa daruiesti trandafiri

5 motive sa daruiesti trandafiri

3228
0

Desi aparent lumea in care traim este formata din oameni insensibili si greu de induiosat, eu unul va garantez ca inca exista femei capabile sa aprecieze florile. Poate ca materialismul a acaparat societatea, insa nu a reusit sa distruga si ultima farama de feminitate. Exista femei care apreciaza un buchet mare de trandafiri mai mult de cat o bratara, un inel. Stiu ca pare destul de ciudat sa spun asta, insa credeti-ma ca exista. In cele ce urmeaza, o sa discutam putin despre motivele pentru care ar trebui sa daruiesti trandafiri unei femei.

5 motive sa daruiesti trandafiri

  1. Allura de Gentleman este inconfundabila. Imi si imaginez acel domn select, imbracat la 4 ace, in negru, tinand in mana un superb buchet de trandafiri. Un gentleman adevarat intotdeauna daruieste trandafiri persoanelor speciale din viata sa.
  2. Cei care doresc sa transmita emotie si sensibilitate apeleaza de asemenea la flori, si ca s-o zicem pe-a dreapta, nimic nu este mai presus de cat trandafirul daca facem o ierarhie a florilor importante.
  3. Poate ca nu e momentul sa mizezi pe bijuterii chiar la prima intalnire pentru ca exista multe femei materialiste care asteapta doar sa primeasca, fara sa ofere nimic in schimb si va garantez ca sunt multe si vor multe. Testeaza o femeie materialista cu un buchet de trandafiri. Poti cumpara flori online, nu trebuie neaparat sa cauti prin oras florarii.
  4. Atunci cand vrei sa faci o frumoasa declaratie de dragoste, e musai sa ai alaturi de tine un buchet de trandafiri care sa sensibilizeze si mai mult atmosfera. Imi si imaginez cadrul perfect, un el care daruieste florile si o ea care deja este miscata de gestul lui… Urmeaza apoi declaratia.
  5. Daca vrei sa fii old school, daca iti place sa crezi ca lumea in care traiesti poate sa fie mai buna cu un simplu buchet de flori cumparat modern de la o florarie online, nimeni nu te poate impiedica. A fi old school nu inseamna intotdeauna a fi retrograd sau inapoiat, din contra, inseamna sa ai un aer aparte: aerul bunului simt.

Daca tu crezi ca acestea sunt motive destule sa comanzi flori online si sa le daruiesti femeii speciale din viata ta, ma bucur ca suntem pe aceeasi lungime de unda. Ea merita intotdeauna cea mai buna atentie si cel mai de soi rasfat, iar trandafirii sunt perfecti pentru aceasta situatie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here