Home Lifestyle 4 lucruri ciudate vandute pe eBay

4 lucruri ciudate vandute pe eBay

1102
0

Acum ca aproape oricine are acces la internet si in mediul online se comercializeaza orice prostie, nu e de mirare ca se gasesc si cumparatori la ele. Avem si noi OLX, Okazii si alte site-uri de genul, dar inca nu ajung la performantele eBay. Am facut cateva cautari si am ales 4 dintre cele mai ciudate chestii vandute si cumparate din mediul online.

 

  1. O ratusca de cauciuc bantuita

– dupa spusele proprietarului, aceasta ratusca de cauciuc are un aer misterios si are puterea de a poseda copii. Cel care a scos ratusca la vanzare a mentionat clar ca el nu este de vina pentru urmarile achizitionarii acestei jucarii, ca nu o accepta inapoi si nu este dispus sa raspunda la alte intrebari decat detaliile oferite de el. Spre fericirea lui, ratusca s-a vandut in mai putin de o saptamana pentru 107 dolari.

 

  1. Guma mestecata de Britney Spears

– aceasta bucatica de guma se presupune ca a fost mestecata de Britney Spears in timpul unui concert din anul 2000 si a fost vanduta pentru nu mai putin de 14.000 de dolari.

 

  1. O fantoma prinsa intr-un borcan

– un barbat care pretinde ca a prins o fantoma intr-un borcan s-a gandit sa puna aceasta captura pe eBay unde i s-a oferit suma de 55.000 de dolari. Barbatul sustinea ca odata vandut borcanul, nu accepta retur si ca el nu este responsabil pentru spiritul negru prins in interiorul borcanului.

 

  1. Un prieten imaginar

– la sfatul psihiatrului, o femeie in varsa de 22 de ani din Londra a decis in sfarsit sa renunte la prietenul ei imaginar. Aceasta s-a decis sa il vanda pe Bernard pe eBay, nu se stie insa daca acesta a fost cumparat sau daca a ajuns la client.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here