Home WarPress Baza ONU din Mali a fost atacata. 3 persoane au decedat

Baza ONU din Mali a fost atacata. 3 persoane au decedat

652
0

Baza Castilor Albastre din Kidal situata in Nordul Mali a fost atacata si trei persoane au fost ucise. Este vorba despre doi membri ai trupelor ONU de mentinere a pacii si un angajat civil. De asemenea, ONU a transmis faptul ca alte 14 persoane au fost ranite destul de serios.

“Au tras cu obuze din apropiere, către ora (locală0 4.00 (6.00, ora României) în interiorul taberei MINUSMA” spune Olivier Salgado adjuntul sefului pentru comunicare a misiunii, citat de Mediafax. “Exista 3 morti si 4 persoane ranite foarte grav”.

Mali este o zona destul de instabila si misiunea ONU in acea zona a inceput de anul trecut, din 2014. Franta a condus o campanie militara impotriva islamistilor din regiune si astfel a fost nevoie de o baza ONU pentru mentinerea pacii in zona. O s ava tinem la curent cu mai multe vesti in masura in care acestea or sa iasa la iveala.

Previous articleBruxelles isi revine incet incet in ciuda faptului ca se mentine gradul de alerta
Next articleDeclaratii incredibile ale lui Abdelhamid Abaaoud, organizatorul atentatelor de la Paris
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here