Home WarPress Pilotul rus salvat spune ca se afla pe teritoriul Siriei cand au...

Pilotul rus salvat spune ca se afla pe teritoriul Siriei cand au fost doborati de avioanele turcesti

916
0

Noi surprize apar in cazul avioanelor rusesti doborate de Turcia, capitanul Konstantin Murahtin spune ca avionul sau nu se afla in nici un caz in spatiu aerian turc. Acesta a fost gasit teafar de catre echipele de cautari dupa ce marti doua avioane rusesti au fost doborate de doua avioane turcesti pe motiv ca ar fi invadat spatiul aerian al Turciei si nu ar fi raspuns somatiei.

“Operaţiunea de salvare s-a încheiat cu succes. Pilotul este înapoi la baza noastră aeriană. El este teafăr şi nevătămat”, a declarat ministrul rus al apararii Serghei Soigu, in cadrul unei reuniuni la Ministerul Apararii. Operatiunea a durat nici mai mult nici mai putin de 12 ore si a fost destul de dificila si totodata riscanta, desfasurandu-se pe timpul noptii.

Vladimir Putin a spus ca ii va decora pe ambii piloti care s-au catapultat inainte de a le fi distruse avioanele, atat cel ramas in viata cat si cel ucis de insurgentii sirieni de origine turca cu ordinul Steaua Eroului. De asemenea, si cei care si-au riscat vietile in misiunea de recuperare vor fi decorati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here