Home Diverse Unde poti incepe o cariera in Bucuresti?

Unde poti incepe o cariera in Bucuresti?

968
0

Am spus de multe ori faptul ca orasele mici de provincie nu iti dau nici o sansa de a te dezvolta, de a-ti crea un viitor. Din pacate cei care doresc sa progreseze trebuie sa migreze ori catre strainatate ori catre Bucuresti. Strainatatea nu-i usoara pentru ca te duci sa muncesti pe pamantul altuia necunoscand limba, stand departe de familie si de prieteni. Daca ramai in tara ai o sansa in plus daca te muti in capitala. Nu spun ca in capitala curg rauri de lapte si miere, insa are alt nivel fata de orasele sarace din provincie. E destul de simplu sa cauti locuri de munca in Bucresti, exista multe site-uri care posteaza locuri de munca, site-uri printre care si www.aptjob.ro.

De ce exista atat de multe locuri de munca in Bucuresti?

Cred ca nu este un secret pentru nimeni faptul ca Bucurestiul este cel mai dezvoltat oras din tara si bineinteles ca faptul ca-i capitala a contribuit serios la acest factor. Orice firma care vine in Romania trebuie sa aiba sediul la Bucuresti. Orice firma care doreste sa evolueze, isi deschide un sediu in Bucuresti. Din aceste motive, apar foarte multe locuri de munca iar faptul ca sunt multe ridica si nivelul salariilor foarte mult. Daca la Severin, nici un calic de patron nu da mai mult de minimul pe economie, in Bucuresti poti gasi lejer locuri de munca de la 1500 lei + pe luna.

Ce joburi iti sunt accesibile in Bucuresti fara o experienta anume?

Cea mai mare problema a celor care nu reusesc sa gaseasca un loc de munca bine platit se rezuma la calificare. Atata timp cat nu ai o calificare serioasa intr-un domeniu anume, e clar ca nu poti sa avansezi. In Bucuresti, exista totusi locuri de munca unde nu se cere experienta si salariile sunt destul de bune. La Ikea de exemplu, angajeaza si oameni fara calificare insa cu timpul trebuie sa te axezi pe o meserie. Nu poti sa te plafonezi la munca de necalificat, nu? E nevoie de avansare atat in viata sociala cat si in cea profesionala. Visele nu se indeplinesc atunci cand lucrezi pe minimul pe economie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here