Home Nationale Sala Dinamo inaugurata in urma cu 2 ani inchisa de ISU

Sala Dinamo inaugurata in urma cu 2 ani inchisa de ISU

2808
0

Incep sa se inchida din ce in ce mai multe stadioane si Sali de spectacole in Romania si ISU incepe sa dea semne ca isi face treaba, sau macar asta vrea sa dea impresia. Nimeni nu intelege de ce ISU inchide din moment ce nu ar fi trebuit sa dea niciodata aviz favorabil. De data aceasta a venit randul salii Dinamo pentru ca nu respecta normele de securitate in caz de incendiu. Bineinteles ca partida dintre Dinamo Bucureşti si Maribor Branik, meci important pentru preliminariile Cupei EHF nu s-a mai putut desfasura.

Situatia a fost salvata la mustata de un contract semnat pentru Sala Polivalenta iar meciul retur se va relua duminica aici incepand cu orele 18.

Toata lumea este revoltata intrucat in urma cu 5 zile CSM Bucuresti a jucat in Liga Campionilor in aceasta sala si nu s-a pus problema sa fie inchisa. Atunci ISU nu stia ca nu este in regula? S-a trezit tocmai acum cand are Dinamo meci? In plus, aceasta sala este construita in 2013, deci este foarte noua ca si constructie. Daca a fost construita fara avize, de ce nu s-au luat masuri inca de la inceput? Cum e posibil sa se construiasca in Romania fara viz? ei bine, nu mai mira pe nimeni probabil.

“Reprezentanţii ISU au venit special după meciul dintre CSM şi Savehof şi au hotărât că nu se mai pot disputa jocuri în Sala Dinamo. Trebuie să fie efectuate o serie de lucrări pentru securitate. Sau se poate juca, dar fără spectatori. Astfel, am decis ca meciul cu Maribor Branik să-l disputăm în Sala Polivalentă”, a declarat Ovidiu Semen, directorul sportiv al echipei de handbal Dinamo pentru prosport.ro.

In plus, pentru a primi autorizatia ISU, CS Dinamo trebuie sa monteze o perdea de apa pe peretele salii pozitionat catre case.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here