Home Diverse Chirurgia estetica este la mare cautare

Chirurgia estetica este la mare cautare

1091
0

Chirurgia estetica este la mare cautare in ziua de azi intrucat a devenit accesibila ca pret. Aspectul fizic este cel care conteaza cel mai mult in ziua de azi si nu numai. Au aparut noi metode prin care putem corecta imperfectiuni precum labioplastie, vaginoplastie, cu alte cuvinte chirurgie in zona genitala deloc accesibila in urma cu 10 -15 ani. Tehnologia moderna permite atat de multe in ziua de azi in materie de medicina, aproape ca nici nu-ti vine sa crezi.

Operatiile gen labioplastie si vaginoplastie sunt destinate femeilor care nu sunt impacate cu propria persoana. E destul de usor sa iti pierzi increderea in tine pentru ca prejudecatile sunt parte a societatii contemporane mai mult ca niciodata. Aici intervine chirurgia estetica care poate sa corecteze de la ochi, nas pana la imperfectiuni ale aparatului genital. Puteti citi aici mai mult despre labioplastie.

Apelam la chirurgia estetica sau respectam opera divina?

Tot mai multi tineri apeleaza la chirurgia estetica si foarte multi se intreaba daca nu cumva este o greseala? Nu ar trebui sa ne multumim cu ce avem? Ei bine, nu stiu ce sa zic. Eu unul sunt de parere ca fiecare om trebuie sa faca tot ce-i sta in putinta pentru a se simti bine in propria piele. Daca unii au probleme in a trece peste prejudecati, chirurgia estetica ii ajuta destul de mult.

Si nu are rost sa mai implicam pe Dumnezeu in toata afacerea asta. Am tot auzit pe X si pe Y care sustineau ca e mai bine sa te accepti asa cum esti, corpul este lucrare divina si nu trebuie intervenit asupra ei si asa mai departe. Cred ca e mai bine sa lasam povestile si lucrurile depasite in trecut, acolo unde de fapt le este si locul. Societatea contemporana nu mai este deloc ancorata in religie.

Probabil ca in viitor, chirurgia estetica va deveni ceva la fel de simplu ca mersul la medicul dentist, va deveni si mai accesibila din punct de vedere al costurilor si cred ca atunci vor exista mult mai multi oameni multumiti de propria persoana, vor avea mult mai multa incredere in ei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here