Home Monden Borcea sare la bataie in duba politiei la fratii Becali

Borcea sare la bataie in duba politiei la fratii Becali

1140
0

Circ fara precedent in fotbalul romanesc dupa ce Cristi Borcea a sarit la bataie in duba politiei la fratii Ioan si Victor Becali in timp ce erau transportati catre penitenciarul Poarta Alba. Cei trei au fost audiati marti seara de catre procurorii DNA. Bataia a avut loc intre Ioan Becali si Borcea in momentul in care cel din urma a aflat ca a fost sifonat ce cei doi frati in schimbul scurtarii pedepselor. Borcea are de ispasit o pedeapsa de 6 ani si 4 luni primita in urma dosarului Transferurilor si se pare ca a fost dat in gat cu faptul ca a mituit judecatoarea de la Tribunalul Bucuresti. Din pacate, n-a fost o bataie pe cinste intrucat in duba se aflau politisti si jandarmi care i-au despartit.

Pe scurt, 8 persoane importante din fotbal au fost condamnate la inchisoare in 2014 in urma dosarului Transferurilor, George Copos, Mihai Stoica, Gica Popescu, Gigi Neţoiu si Jean Padureanu, fiind gasiti vinovati de spalare de bani , evaziune fiscala si multe alte infractiuni in procesele de transfer al fotbalistilor.

Ulterior, procurorii si-au dat seama de faptul ca cei doi frati Becali impreuna cu Cristi Borcea au mituit judecatoarea de la Tribunalul Bucuresti, trimitandu-i in total 220.000 de euro. Astfel, Ioan Becali fusese eliberat conditionat, insa dupa ultimele evenimente a fost adus din nou in arest preventiv pentru 30 de zile. Spaga propriu-zisa a fost data printr-un intermediar si ascunsa intr-o punga cu cipsuri din magazinul Penny,

Spiritele s-au incins din cauza faptului ca Becali are 63 de ani si va iesi din puscarie fara sa isi ispaseasca pedeapsa, pe cand Borcea va primi si supliment de pedeapsa la cei 6 ani si 4 luni pe care ii are de facut.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here