Home Diverse Esti pasionat de vanzari? Iata cateva sfaturi de la un adevarat maestru...

Esti pasionat de vanzari? Iata cateva sfaturi de la un adevarat maestru al domeniului

1039
0

Adrian Mazilu este un tanar cu o cariera destul de promitatoare in ciuda faptului ca are o varsta destul de frageda. Este genul de om de care Romania are nevoie, are nevoie sa il traga la xerox si astfel sa reusim sa ne mai ridicam si noi putin ca natie. Vanzarile nu-s lucru simplu, nu sunt pentru toata lumea mai ales cand discutam despre vanzarea de niste produse ceva mai speciale, nu alimente sau electronice.

Adrian Mazilu a inceput cariera prin 2009, adica back in the days cum ar zice americanii. A avut timp sa invete si sa se perfectioneze, pentru ca in anul 2013 sa detina cel mai mare portofoliu de sume investite pe piata de CFD-uri in Romania. In 2014 a reusit sa conduca cu brio o echipa de vanzari compusa din 100 de membrii pentru ca in 2015, sa puna bazele proiectului SalesPoint in parteneriat cu brokerul international Trade1000. O cariera destul de promitatoare pentru un tanar roman, nu?

Adrian Mazilu – un Self Made Man autentic

Daca vreti sa luati contact cu Adrian Mazilu, dati de el prin intermediul profilului de Goolge+, mai ales in cazul in care doriti sa faceti parte din SalesPoint. Ii puteti de altfel urmati si postarile care sunt destul de interesante de altfel si din care puteti sa aflati destul de multe trucuri prin care sa va imbunatatiti abilitatile de a vinde. Dupa cum spuneam, exista oameni predestinati vanzarilor, insa asta nu inseamna ca restul nu isi pot niciodata imbunatati performantele.

Cred ca este exemplul perfect de self made man si poate ca tinerii din Romania ar trebui sa il ia drept mentor. Problema este ca tinerii din tara asta nu prea sunt de acord cu reusitul inviata prin carte si munca pentru ca este un proces lung si anevoios. Cu toate acestea, sper ca o sa vina vremea cand o sa il vedem pe Adrian Mazilu la TV in locul lui Capatos. Sunt sigur ca de la el am putea sa invatam destul de multe lucruri utile.

Previous articleMerkel alaturi de Hollande in Piata Republicii din Paris
Next articleRugbystul roman de 15 ani care joaca fara palma dreapta
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here