Home International Merkel alaturi de Hollande in Piata Republicii din Paris

Merkel alaturi de Hollande in Piata Republicii din Paris

880
0

Cancelarul Germaniei Angela Merkel si Presedintele Frantei au mers impreuna miercuri seara in Piata Republicii din Paris pentru a omagia cele 130 de suflete plecate parca prea devreme dintre noi, intr-un mot prea barbar pentru o societate atat de avansata. Atentatele de la Paris au fost in data de 13-14 noiembrie 2015.

Nu s-a intamplat nimic deosebit cu cei doi, pur si simplu s-a tinut un moment de reculegere si au aprins lumanari. De asemenea, au adus si cateva buchete de flori pentru cei trecuti la cele vesnice. Este vorba despre acelasi loc in care in ianuarie anul acesta 17 nefericiti si-au gasit sfarsitul tragic in urma altor atacuri islamice.

Dupa momentul de reculegere si depunerea coroanelor de flori, Presedintele Frantei si-a manifestat inca o data intentia de a distruge Statul Islamic. Angela Merkel a promis ca se va implica mai mult in operatiuni externe ce vor ajuta Franta in demersul sau in speranta ca aceste evenimente nu se vor mai repeta niciodata in Europa.

Sa speram ca intr-adevar niciodata nu vor mai avea loc asemenea atentate fara scop si fara fond in Europa, sa speram ca vom reusi sa readucem stabilitatea si siguranta in sanul acestor granite pe care pana nu de mult le consideram imposibil de distrus.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here