Home International Evadatul roman dintr-o inchisoare din Aimens s-a predat

Evadatul roman dintr-o inchisoare din Aimens s-a predat

688
0

Marti noaptea, un tanar de 25 de ani, roman inchis pentru escrocherie, a evadat din inchisoarea orasului Aimens. Acesta a fost ajutat de inca doi detinuti moldoveni. Totusi, ieri dimineata romanul s-a predat unei sectii de politie din Reims si a fost plasat sub supraveghere. Acesta era acuzat de escrocherie si era sub detentie provizorie din luna iunie a acestui an.

Cum s-a reusit evadarea

Romanul impreuna cu cei trei moldoveni au reusit sa taie gratiile de la fereastra celulei si au coborat cu ajutorul unor franghii. Cei doi moldoveni sunt in continuare in libertate, nu s-au predat. Romanul este singurul care a reusit sa aleaga calea cea dreapta pana in acest moment. Cei doi moldoveni sunt cautati de autoritatile franceze.

Unul dintre moldoveni era in inchisoare din luna ianuarie a acestui an pentru furt iar celalalt se afla in arest din luna octombrie a acestui an si era pe cale sa fie extradat autoritatilor din Moldova intrucat era vinovat de viol. Un nou dosar s-a deschis pe numele celor trei pentru evadare.

Previous articlePatronii clubului Colectiv, vinovati in mare parte de producerea incendiului
Next article5 persoane ranite si una decedata dupa ce o fabrica de paine din Brasov a sarit in aer
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here