Home WarPress Rusia a semnat un tratat de transparenta cu occdentul

Rusia a semnat un tratat de transparenta cu occdentul

822
0

Saptamana aceasta cateva avioane militare americane si aeriene vor efectua cateva zboruri de recunoastere deasupra Rusiei in urma unui tratat care are ca scop o mai mare transparenta intre Rusia si Occident din cauza tensiunilor actuale. Stirea a aparut in International Business Times si suna in felul urmator, conform celor de la MediaFax:

În intervalul 2-6 noiembrie, în cadrul Tratatului Cer Deschis, avioane militare canadiene şi americane vor efectua zboruri de observare deasupra Rusiei”, a declarat Serghei Rijkov, seful Centrului pentru Reducerea Riscului Nuclear din cadrul Ministerului rus al Apararii.

Aceste zboruri de recunoastere vor urma niste trasee bine stabilite, nu aleatoriu, trasee asupra carora Rusia, Canada si SUA au fost in comun de acord. De asemenea, tot in intermediul acestui tratat de transparenta, Rusia va efectua de asemenea cateva zboruri de recunoastere deasupra Germaniei. Zboruri asemanatoare au mai efectuat avioanele americane si ucrainiene prin luna martie a acestui an.

Tratatul se numeste “Cer deschis” si are ca scop o mai mare transparenta intre Sua, Europa si Rusia, semnat din cauza tensiunilor aparute in ultimii ani din cauza conflictului din Ucraina si acum, Siria.

Previous articleToyota Motor lider mondial in vanzari dupa scandalul Volkswagen
Next articleRaportul numarului de imigranti salvati din Marea Egee
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here