Home Problema Imigranților Raportul numarului de imigranti salvati din Marea Egee

Raportul numarului de imigranti salvati din Marea Egee

968
0

Noi cifre scoase la iveala de Paza de Coasta elena, cu nici mai mult nici mai putin de 1400 de imigranti salvati in ultimele trei zile. Se pare ca aceasta criza a imigrantilor se acutizeaza. Potrivit autoritatilor grecesti, peste 1400 de imigranti care traversau Marea Egee in simple barci de lemn au fost salvati de la dezastru de Paza de Coasta, iar numarul acestora este in continua crestere.

Numarul victimelor in continua crestere

De asemenea, numarul victimelor este si acesta in continua crestere, nici mai mult nici mai putin de 19 morti printre care si copii au murit pana acum in incercarea disperata de a traversa Marea Egee, plecati din Turcia si indreptandu-se catre Grecia. Cea mai impresionanta ambarcatiune cu imigranti a ajuns luni dimineata pe insula Rohdos iar alte 5000 de persoane au ajuns pe insula Lesbos in cursul zilei de sambata.

Previous articleRusia a semnat un tratat de transparenta cu occdentul
Next articleMalaysia a cheltuit 54 milioane dolari pentru operatiunile de cautare a avionului MH370
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here