Home Economic Ancheta VOLKSWAGEN a fost extinsa in Statele Unite

Ancheta VOLKSWAGEN a fost extinsa in Statele Unite

900
0

In urma cu cateva zile, ancheta VOLKSWAGEN a fost extinsa in SUA de catre EPA, Agentia Americana pentru Protectia Mediului. Problema a escaladat pentru ca exista banuiala ca softul ce pacalea emisiile motoarelor diesel au fost introduse si pe motoare diesel mai puternice ale unor modele Audi si Porsche. Comunicatul oficial al acestei agentii scoate in evidenta faptul ca a inceput o ancheta pe alt palier in aceea ce priveste emisiile de noxe ale motoarelor diesel.

Masinile diesel cu motoare VOLKSWAGEN de peste 2000 cmc incluse in ancheta

Exista dupa cum spuneam suspiciuni si pentru motoarele de peste 2000 de centimetri cubi ce au fost instalate pe nici mai mult nici mai putin de 10.000 de autovehicule Prosche si Audi vandute in Statele Unite din 2014 pana in prezent. Msinile vizate sunt Volkswagen Touareg 2014, Porsche Cayenne 2015, Audi A6 Quattro, A7 Quattro, A8, A8L, si Q5 2016.

La sfarsitul lunii septembrie , producatorul Volkswagen a anuntat faptul ca in jur de 11 milioane de automobile fabricate in intreaga luna alcatuiesc totalul celor afectate de circul cu emisiile poluante. Despre ce soft este vorba? Ei bine, se pare ca discutam despre un dispozitiv care contine un software special care filtreaza complet conform normelor particulele doar in cazul testelor oficiale pentru emisii. Dupa ce testarea se incheie, dispozitivul este dezactivat.

In Sua, peste 482.000 de autovehicule pe motorina au fost incluse in aceasta problema, discutam despre modelul de Volkswagen Jetta din perioada 2009-2014, modelele Beetle si Golf, precum si modelul Volkswagen Passat din 2014-2015 si modelul Audi A3. Volkswagen a recunoscut prezenta dispozitivului

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here