Home Diverse Incearca petrecerile pentru copii cu face painting

Incearca petrecerile pentru copii cu face painting

988
0

Petrecerile pentru copii in anul 2015 trebuie automat sa atinga nivelul urmator. Nu e suficient doar sa petrecem alaturi de cei mici, trebuie sa le aducem la petrecere animatori, oameni talentati care se ocupa cu face painting, magicieni si asa mai departe. Nu mai suntem in anii 90 ca sa gandim simplu si nici copiii nu se mai multumesc cu putin. Ei au nevoie de entertainment de calitate la petrecerile lor si noi, ca si parinti, suntem intr-un anumit fel obligati sa rezolvam problema asta.

Petrecerile pentru copii organizate in casa proprie nu sunt o idee asa buna

Desi multi inca mai tin la petrecerile organizate in propria casa, eu unul m-am lasat de sportul asta. Adica pur si simplu nu mai am rabdare si nici timp sa curat dupa. Ne descurcam cu intretinerea atmosferei, ne descurcam cu mancarea si asa mai departe. Problema este ca se face prea mare deranj atunci cand ai 15 copii in incinta. Ideea e destul de simpla: petrecerile pentru copii trebuie sa se desfasoare in incinta altora, astfel toata lumea este multumita. Au inceput de vreo 10 ani sa apara firme care se ocupa cu organizare de petreceri pentru cei mici si va spun ca sunt solutia optima.

Libertatea se simte altfel intr-un spatiu unde nu exista responsabilitate

Foarte multi copii au inceput sa isi doreasca ei insisi petreceri in alte spatii pentru ca au vazut pe la colegi si le-a placut foarte mult. Eu unul cred ca e ceva ce tine de libertate. Cei mici se simt mult mai liberi atunci cand petrec intr-un spatiu in care nu au nici o responsabilitate. Se simt mult mai bine cand stiu ca nu au in jur televizoare pe care sa le doboare, geamuri pe care sa le sparga si asa mai departe. Se bucura de libertate totala si din aceasta cauza eu unul o sa recomand intotdeauna petrecerile facute in casa altora, contra cost bineinteles.

Atunci cand apelezi la o firma specializata in organizari petreceri pentru copii, ai siguranta ca cei mici vor fi intretinuti la maxim, o sa va spun doar ca face painting, celebra operatiune de pictare a fetelor celor mici reuseste intotdeauna sa creeze acel ceva extra de care copiii au nevoie ca sa retina amintirea unei petreceri extraordinare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here