Home Diverse Medicina dentara moderna

Medicina dentara moderna

1928
1

Medicina dentara a fost intotdeauna moderna, insa pe masura ce am evoluat, unele cabinete au ramas in urma in ceea ce priveste tehnica. Fiecare cabinet nou ce se deschide in aceasta ramura este dotat si utilat la standarde europene, cu aparatura de ultima generatie, insa in timp, aceasta isi pierde din “putere”.

Atata timp cat discutam despre tehnologie, aceasta este supusa devalorizarii pana la sfarsitul ciclului de viata pentru ca in fiecare zi apare ceva si mai performant care pune in umbra tot ce se credea pana in acel moment, modern. Mereu am spus ca medicina dentara moderna trebuie sa iti permita sa beneficiezi de un implant dentar pret bun, nu sa iti ia si camasa de pe tine si aici apare diferenta intre cabinetele medicale stomatologice serioase si cele al carui scop este acela de a te stoarce de bani.

Nu as vrea sa intru in aceasta discutie, insa medicina dentara moderna ar trebui sa aiba grija de un pacient, nu de un client. Cu toate acestea, sunt foarte multe cabinete stomatologice deschise peste noapte, aparute precum ciupercile dupa ploaie, care nu-ti ofera nici o garantie la ce lucreaza si pe deasupra iti mai ia si o gramada de bani.

Asta inseamna capitalismul pana la urma, un capitalism dezvoltat de romani intr-o directie destul de ciudata si inexacta. Avem nevoie de rezolvarea problemelor, nu de pacaleli si de medici care ne trateaza ca pe niste clienti, nu ca pe niste pacienti. La Clinica Trident, oamenii se simt tratati asa cum trebuie, nu se simte nimeni exploatat, nu se simte nimeni stors de bani.

E foarte important sa te porti cu oamenii asa cum trebuie daca ai pretentia sa revina la tine si foarte important, sa le rezolvi problema. Oamenii vin la medic atunci cand au o problema de rezolvat, nu suntem precum strainii sa venim in vizita la controale de rutina, din pacate, si acest lucru ar trebui sa ambitioneze mai mult medicii dentisti sa vindece, nu sa trateze. Eu stiu ca banii sunt importanti, insa e nevoie si de putina seriozitate, seriozitate pe care doar unele clinici sunt capabile sa o ofere.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here