Home Diverse Cel mai bun salon de masaj erotic il gasiti pe masajclub.ro

Cel mai bun salon de masaj erotic il gasiti pe masajclub.ro

1462
1

Masajul erotic a inceput sa isi intre in drepturi in Romania. Venim din spate cu vreo 25 de ani de capitalism si libertate, timp in care mentalitatea s-a mai schimbat pe ici pe colo, prin punctele esentiale. Pentru unii s-a schimbat mult prea incet, pentru altii s-a schimbat poate prea repede. Cert este ca astazi, exista afaceri destul de interesante in tara asta precum videochatul, masajul erotic si sexshop care reusesc sa ne aduca in prim plan aceasta schimbare de mentalitate mai clar ca oricare alt domeniu. Sunt genul de afaceri care nu puteau sa prinda coaja intr-o tara cu o mentalitate axata pe prejudecati.

Eliberarea de comunism ne-a adus prejudecatile

Au trecut vremurile in care toti vorbeau si nimeni nu gandea. Am spus de multe ori faptul ca in Romania se instalasera prejudecatile din cauza comunismului si a eliberarii de comunism. Zeci de ani, oamenii nu au avut voie sa vorbeasca, si , odata eliberati de aceasta regula, au inceput sa-si dea drumul la vorba, insa nu erau obisnuiti sa gandeasca inainte. E ca un soarece pe care il eliberezi in padure dupa ce il tii captiv in cusca de cand se naste… E confuz, nu stie ce se intampla cu el… Asa si cu noi…

Saloanele de masaj erotic, o afacere pe val

Saloanele de masaj erotic au aparut prin Bucuresti prima data, in urma cu vreo 10 ani cand mentalitatea inca nu era complet schimbata, nu au avut oportunitatea de a iesi in evidenta si asta din cauza oamenilor care judecau stramb niste alti oameni ce se sfiau sa mai foloseasca asemenea servicii. Cam asta inseamna o societate plina de prejudecati, nimeni nu face ce simte, ce ii place, ce doreste din cauza altora si a fricii ca va fi judecat de cei din jur pentru actiunile sale.

Dupa ce s-au mai dus din prejudecati, ne-am mai limpezit si noi putin ca natie. In urma cu vreo 5 ani saloanele de masaj erotic au reusit sa iasa in evidenta drept o afacere transparenta, benefica pentru relaxare si pentru cei care doresc ceva mai extravagant. Masajclub.ro este cel mai vechi salon de masaj erotic din Bucuresti si cel mai bun de altfel. Au reusit de-a lungul timpului sa capete experienta si din acest motiv se claseaza in topul afacerilor de genul. Doar daca veti incerca veti reusi sa intelegeti de ce.

 

Previous articleA fost lansata pagina cu informatii despre animatori petreceri copii Bucuresti
Next articleMedicina dentara moderna
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here