Home Diverse De unde cumperi un uscator pentru maini cand ai nevoie?

De unde cumperi un uscator pentru maini cand ai nevoie?

1086
0

Acum 4 zile am terminat si eu cu renovarea. Ultima pe lista me a fost baia, intrucat aveam nevoie de ea zilnic. Nu era genul de camera pe care o poti izola pentru cateva zile. Aveam oamenii care veneau la munca si trebuia sa aiba si ei unde sa faca o baie, aveau nevoie de toaleta si asa mai departe. Asa ca am ales sa o las la urma si am facut o alegere destul de buna. Renovarea baii in sine a durat vreo 6 zile, insa a meritat efortul. Rezultatul final a fost unul extraordinar. Dupa ce am schimbat gresia si faianta, aproape ca nu mai recunosteam baia.

Cand renovarea a fost gata, mai ramansese sa mai fac rost de cateva obiecte sanitare si baia era complet functionala. Am vrut sa ii aduc un aer mult mai modern fata de precedentul si am zis sa cumpar un uscator pentru maini electric si un dozator de sapun lichid cum vedeti pe la restaurante si hipermarketuri prin bai. Intotdeauna am vrut sa am la baie un sistem prin care sa nu mai folosesc prosoapele, sa nu le mai murdaresc degeaba si acest uscator pentru maini era ceva ce-mi doream de mult. Nu am facut acest pas pana acum intrucat baia era in plan de renovare.

Am pornit in oras sa caut un uscator pentru maini si m-am intors acasa cu punga goala cum se zice. Nu am gasit nicaieri in oras asa ceva si nu inteleg de ce. Poate ca sunt eu singurul care ii vede utilitatea? Sa se multumeasca oare un oras intreg cu primitivismul unui prosop? Nu stiu ce sa zic, cert este ca nu a fost chip sa gasesc asa ceva in Severin. Eu inteleg ca este un oras sarac, insa chiar in halul asta? Sa nu existe nici macar un uscator pentru maini in magazinele de bricolaj? Cred ca e nevoie de putina mentalitate occidentala ca sa iti doresti asa ceva, zic eu…

Salvarea a venit de la internet bineinteles, am gasit pe net un site destinat barurilor, hotelurilor sau restaurantelor de unde am cumparat ce mi-a trebuit. Este putin mai mare de cat imi doream, ma refer la capacitate, insa e foarte ok ca si design. Sunt destul de multumit de el si cred ca am facut o afacere buna. Sper ca pe viitor sa gasesc si in Severin, poate s-o mai ridica si nivelul orasului in timp.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here