Home Diverse Ai nevoie de suplimente alimentare daca mergi la sala?

Ai nevoie de suplimente alimentare daca mergi la sala?

853
0

Mersul la sala incepe sa devina o activitate mandra dupa ce implinesti frumoasa varsta de 14 ani si incepi sa observi ca fetele se uita dupa tine si dupa baietii mai mari, care sunt mai dezvoltati. Bineinteles ca vrei si tu sa le atragi atentia si atunci bine primul gand de a cocheta cu sala de fitness. Daca nu ai 14 ani, insa mergi la sala, este din simplul fapt ca iti place sa te intretii. Toti oamenii ar trebui sa faca sport si sa mearga la sala. Daca ar face acest lucru cu siguranta nu ar mai avea 150 de kilograme, cei supraponderali. De fapt, nu cred ca ar mai exista persoane supraponderale daca ar merge toti la sala si daca ar exista o lege care sa interzica fast food-ul.

Revenim putin la cei care merg la sala sa se intretina, nu discutam nici despre cei de 14 ani, nici despre cei care se duc acolo sa slabeasca. Discutam putin despre cei care se duc pentru a creste masa musculara si despre cei care se duc pentru intretinere. Masa musculara creste in functie de cativa factori, dupa cum urmeaza: hidratarea si nutritia. Nu o sa cresti niciodata masa musculara daca nu mananci ce trebuie si daca nu iei suplimente alimentare. Aceste suplimente nutritive au rolul de a oferi organismului doza optima de vitamine si minerale care sa conduca la cresterea masei musculare fara probleme. E nevoie de multa munca la aparate si o dieta echilibrata.

Da, cei care trag de fiare si mananca din fast food nu or sa reuseasca niciodata sa puna muschi pe ei. Tot ce se va depune va fi grasimea inestetica de care au impresia ca vor scapa in cazul in care se duc la sala. Nu fratilor, de grasime nu scapi asa. E nevoie de o dieta echilibrata din care lipsesc grasimile nocive. Exista grasimi bune pe care in nici un caz nu le puteti asimila din fast food. Daca mananci fast food sau mai bine zis junk food nu ai ce cauta in sala de fitness. Daca te duci la sala ai nevoie de o dieta echilibrata, suplimente alimentare si cam atat, eventual vointa sa tragi de fiare. E nevoie de foarte multa vointa ca sa ai parte de o transformare si de rabdare. Nimic nu se rezolva peste noapte.

Am vazut oameni care au intrat intr-o sala de fitness si au reusit sa slabeasca 30 de kilograme, dar in timp si adoptand un regim alimentar aparte. Am vazut oameni care au intrat in sala de fitness la50 de kilograme si cativa ani mai tarziu au ajuns la 80 de kilograme, dar de muschi, nu grasime. Totul se rezuma la vointa ta de a te schimba si de constientizarea faptului ca schimbarea nu o sa vina niciodata daca nu renunti la proastele obiceiuri de genul fast food sau sedentarism.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here