Home Diverse Petrecerile pentru copii au alta forma la Infinity Events

Petrecerile pentru copii au alta forma la Infinity Events

801
0

Cine nu si-ar dori sa aiba parte de cea mai frumoasa petrecere pentru copilul sau? Cu siguranta orice parinte isi doreste asta, nu e nimic nou. Problema care apare se rezuma la locatie si la personalul care intretine atmosfera. Momentan foarte multi parinti inca serbeaza zilele celor mici acasa, insa nu prea ai cum sa faci o petrecere reusita cand ai de intretinut 10 copii si sunt doar doi adulti care trebuie sa se ocupe si de mancare si de intretinerea atmosferei. Nu ma pricep eu cine stie ce la organizat petreceri pentru copii, insa daca ar trebui sa organizez una, as cauta o firma care sa se ocupe de treaba asta.

Firmele care organizeaza petreceri pentru copii ies in evidenta

S-au dus anii 90 in care nu existau firme si trebuia sa te descurci singur cum puteai. Astazi exista de exemplu Infinity Events, o firma din Bucuresti care reuseste sa gazduiasca si sa intretina cele mai frumoase petreceri pentru copii. Cel mai misto mi se pare faptul ca au animatori si se ocupa ei de intretinerea petrecerii. Una e sa incerc eu sa animez un party pentru cei mici si alta e sa se ocupe oameni care cu asta isi castiga existenta.

Daca nu vrei sa murdaresti propria casa cu o petrecere, petrece in casa altuia

Atata timp cat faci petrecerea in casa altcuiva, totul e super ok, nu mai sparge nimeni nimic, nu mai e nevoie sa cureti doua zile dupa si cel mai important, si copiii se simt mai bine pentru ca se duc intr-un loc unde stiu ca au mai multa libertate. Libertatea trebuie sa fie litera de lege atunci cand discuti despre petreceri. Nimic nu se compara cu o petrecere reusita si din punctul meu de vedere, o petrecere reusita inseamna una la care copiii pot face tot ce le sta prin minte, in limita bunului simt bineinteles.

Profesionalismul este absolut necesar atunci cand lucrezi cu copiii

Petrecerile pentru copii au alta forma la Infinity Events pentru ca exista mult profesionalism. Nu sunt incepatori, se ocupa cu chestii de-astea de ani buni si au reusit sa iasa in evidenta pe piata de servicii pentru copii. Calitatea si seriozitatea ii recomanda la orice ora pentru o petrecere reusita. E nevoie de foarte multa seriozitate atunci cand discuti despre petreceri pentru copii pentru ca desi nu par, cei mici pot sa perceapa detalii mult mai bine de cat noi, adultii.

La o petrecere pentru copii trebuie intotdeauna sa existe libertate

Mi-as fi dorit si eu sa am parte de petreceri organizate in alta parte, nu acasa. Ma refer la copilarie bineinteles. Stiind ca e petrecerea mea si ca am invitati, ma simteam putin legat de maini si de picioare. Ma simteam stingher, imi era frica sa nu sparg ceva in decor si asa mai departe. Copiii nu se vor simti niciodata liberi daca isi serbeaza zilele de nastere acasa. Cel putin, asa ma simteam eu, poate nu e valabil pentru toata lumea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here