Nadal, Cristiano Ronaldo si Fernando Alonso in clipul lui Julio Iglesias

437

Cativa sportivi de top apar in clipul lui Julio Iglesias intitulat Fallaste Corazon, sportivi precum tenismenul Rafael Nadal, fotbalistul Cristiano Ronaldo sau pilorul de Formula 1, Fernando Alonso. Printre sportivii celebri mai amintim pe Iker Casillas, portar pentru FC Porto, selectionerul Spaniei Vicente del Bosque, Raul Gonzales care a facut senzatie la Real Madrid ani buni, Louis Figo, Carlos Montoya si Sergio Perez.

Pe langa acesti sportivi mai apar prezentatori TV din Spania si multe alte vedete. Bineinteles ca ei nu canta, insa mimeaza versurile lui Julio, care, daca nu stiati, a jucat fotbal drept portar in tinerete. Clipul acesta vine pentru o piesa de pe albumul “Mexico”, primul album in spaniola in ultimii 12 ani ai artistului Julio Iglesias. Ultimul album in spaniola dateaza din 2003, intitulat “Divorcio”.

Julio Iglesias are 71 de ani iar piesa Fallaste Corazon este o declaratie de dragoste adresata Mexicului, piesa compusa de Cuco Sanchez.

 

<center><iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/mdb7VH3V1WM” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe></center>Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *