Home Nationale Politistul care a cazut cu motocicleta intr-o groapa din Bucuresti a murit...

Politistul care a cazut cu motocicleta intr-o groapa din Bucuresti a murit la spital

953
0

Dupa cum bine stiti, in urma cu putin timp, un politist de la Brigada Rutiera a cazut cu motocicleta intr-o groapa facuta pe partea carosabila pentru niste lucrari. Acesta a decedat la spital dupa ce manevrele de resuscitare au esuat. Politistul avea 28 de ani si din pacate, medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Daca va intrebati unde a avut loc accidentul, s-a intamplat pe Bulevardul Stirbei Voda, in fata Casei Radio. Groapa cu pricina era semnalizata si servea unor lucrari la partea carosabila. Seful Serviciului de Presa al Politiei Capitalei Diana Sarca a declarat ca politistul se afla in misiune si se indrepta catre o zona pentru a fluidiza traficul.

Nu este pentru prima data cand cineva isi pierde viata pe strazile capitalei din cauza gropilor din carosabil, semnalizate sau nu. Nimeni nu ar trebui sa lase gropile acolo atata timp cat traim in secolul 21 si tehnologia ne permite interventia rapida in domeniul constructiilor.

Cine stie cate suflete trebuie sa isi mai piarda viata pentru ca lucrurile sa intre in normal. Avem nevoie de constructori care sa fie bagati prin puscarie daca lasa lucrarile neterminate sau nesemnalizate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here