Home Diverse Exista un studio videochat Galati

Exista un studio videochat Galati

1081
0

Galatiul incepe sa vina tare din urma si o sa va explic ce si cum in cele ce urmeaza. Pana cum, Bucurestiul era polul, era orasul care dicta trendul in materie de economie, era polul care asigura succesul unei afaceri in adevaratul sens al cuvantului. Ei bine, de ceva vreme incep sa mai apara cateva orase pe langa Bucuresti care vin din urma si permit dezvoltarea afacerilor diverse. Una dintre cele mai curioase afaceri din Bucuresti este videochatul.

Acesta a suferit o oare care explozie la inceputul anilor 2008 si a reusit sa se impuna pe piata ca idee de business in momentul in care in Romania s-a schimbat putin mentalitatea. Nu se putea dezvolta nimic daca mentalitatea era plina de prejduecati. Oamenii sunt in general destul de sceptici la nou, mai ales romanii si daca adaugi si un dram de prostie, clar o sa iasa o gramada mare cu prejudecati, asemenea unei capite cu fan.

Galatiul incepe sa ajunga din urma Bucurestiul daca a dat nastere videochatului local. Inseamna ca oamenii au alta mentalitate in acea zona, factor determinant pentru cresterea economica. In Mehedinti de exemplu, nu o sa existe niciodata videochat pentru ca nu exista oameni seriosi, inteligenti, ci exista o mentalitate penibila, de toata jena care tine intreg judetul pe loc. Mentalitatea plina de prejduecati este prezenta atat la varf cat si printre oamenii simpli care traiesc prin Severin.

Daca esti curios, vezi videochat Galati pe linkul de mai sus si zi-mi ce crezi. Pare o gluma? Eu unul nu cred. Este dovada faptului ca si alte orase in afara de Bucuresti incep sa aiba crestere economica. Au tot anuntat pe la TV ca tara noastra e pe val in ceea ce priveste economia si e posibil sa fie una dintre cauze. Nu prea bag eu mana in foc despre ce se vorbeste la TV, insa in acest moment mi se pare o explicatie plauzibila si atata timp cat exista o mentalitate diferita, totul se poate rezolva, totul poate sa dea inainte.

Astept cu mare curiozitate momentul in care o sa existe un studio videochat si in Severin, sau la Drobeta daca vreti sa ii ziceti pe numele vechi, antic… Vechea colonie dacica a ramas in urma, Mehedintiul a devenit cel mai nenorocit judet din tara din punct de vedere al nivelului de trai si cred ca avem nevoie de o schimbare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here