Home Diverse Cel mai bun fotograf de nunta:www.constantinbutucstudio.ro

Cel mai bun fotograf de nunta:www.constantinbutucstudio.ro

855
0

Pentru multi dintre noi, nunta este cel mai important eveniment in care putem sa fim implicati. Nunta mai presus de toate este o taina in lumea noastra crestineasca si simbolizeaza uniune in fata lui Dumnezeu. Nunta este acel eveniment care face din doua drumuri unul, care uneste doua destine si se asigura ca doi oameni isi vor fi alaturi unul celuilalt pentru totdeauna. Stiu ca suna putin deplasat fata de ceea ce se intampla in ziua de azi, insa la baza, cam asta e nunta romaneasca.

Nunta in Romania a capatat cu totul alte forme

De cele mai multe ori, dupa prima nunta mai urmeaza inca una din cauza faptului ca oamenii nu sunt capabili de sinceritate si respect reciproc. Nunta incepe sa fie tratata cu destul de multa neseriozitate si angajamentele incep sa devina juraminte in van. Astfel, multe cupluri divorteaza la mai putin de 7 – 8 ani de cand au decis sa mearga pe acelasi drum. Ce poti sa spui? Oamenii se mai schimba din pacate si nu in bine. O influenta destul de mare o are si faptul ca exista interese ori tinerii nu mai au rabdare sa se cunoasca. Pai nu am povestit noi de nunti facute dupa nici o luna?

Taina nuntii, sfanta si atunci si acum

In momentul infaptuirii tainei, nimeni nu are de unde sa stie cat o sa tina. Stiu ca majoritatea isi doresc sa tina o viata intreaga relatia chiar daca putini sunt cei care reusesc aceasta performanta. Ne uitam la TV si admiram pe cei care ajung la nunta de argint sau cea de aur si ne gandim daca vom ajunge si noi ca ei. Grea intrebare, numai timpul si seriozitatea noastra ne poate lamuri cu acest lucru. Pe masura ce timpul trece, cei care jura stramb sau interesati sunt cei care de obicei se schimba.

Apelati intotdeauna la cel mai bun fotograf pentru nunta

Indiferent cat de mult ne dorim ca vesnicia sa ramana vesnicie, nu e cu putinta atata timp cat totul se schimba. Mai putin amintirea. Amintirea ramane aceeasi indiferent ce vremuri vin, indiferent prin ce greutati trecem. La nunta, sa avem intotdeauna cel mai bun fotograf, in persoana lui Constantin Butuc, al carui site il puteti viziona aici www.constantinbutucstudio.ro. Amintirile sunt nepretuite indiferent ce urmeaza. Trebuie sa avem grija ca acestea sunt la adapost si cum putem face asta mai bine de cat sa chemam cel mai bun fotograf pentru nunta?

Amintirile de la nunta sunt cele mai importante

Bineinteles, ramane la alegerea fiecaruia daca isi doreste pe cel mai bun sau doar un fotograf. Oamenii sunt diferiti si din aceasta cauza mereu or sa apara diferente de opinie in ceea ce priveste importanta amintirilor. Sunt oameni care tin la ele ca la ochii din cap si sunt oameni care poate nu dau doi bani pe ele. Dupa parerea mea, amintirile de la nunta sunt cele mai importante chiar daca niciodata nu stim ce ne rezerva viitorul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here