Home International Primarul din Oregon, Sua, demis dupa ce a spus ca rata infractionalitatii...

Primarul din Oregon, Sua, demis dupa ce a spus ca rata infractionalitatii din Romania este scazuta din cauza faptului ca nu exista persoane de culoare

778
0

Circ fara precedent in SUA dupa ce primarul statului Oregon a fost demis. Acesta a facut afirmatii rasiste spunand ca a fost in Romania si a observat ca rata infractionalitatii e foarte mica din cauza faptului ca nu exista persoane de culoare. David Frasher a fost suspendat din functie in luna august si demis ulterior in cursul acestei luni.

Consiliul a luat aceasta decizie din cauza faptului ca isi pierdusera increderea in David Frasher. Acesta a afirmat “Rata infracţionalităţii este redusă în România deoarece toată lumea este albă. Persoanele de culoare sunt leneşe, în România nu au negri.

Firma de avocatura Schwabe, Williamson & Wyatt a facu aceasta ancheta, iar David Frasher le-a spus faptul ca el repeta ce-i spusese un sofer din Romania.

“Povesteam perspectiva acelui sofer, una foarte ingusta si deformata fata de realitatea pe care o vad eu” a spus David Frasher pentru postul Fox12Oregon.

Nu i-au servit la nimic remarcile ulterioare, intrucat a fost demis de catre Consiliu. Sua este o tara foarte stricta in ceea ce priveste rasismul si nu are de gand sa tolereze nici cea mai mica abatere in acest sens

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here