Home Diverse Ce trebuie sa ai in vedere in momentul in care organizezi o...

Ce trebuie sa ai in vedere in momentul in care organizezi o nunta?

951
0

Organizarea unei nunti nu este treaba usoara, dar momentele in care vei dansa primul dans al mirilor cu o formatie de nunta profesionista, si cand veti porni impreuna in calatoria vietii voastre, vor fi momentele in care vei realiza cat demult a meritat toata energia investita in planificare.In momentul in care incepi planificarea nuntii nu vei avea o lista definita de invitati, dar cu siguranta vei stii ce fel de nunta iti doresti, daca iti doresti o nunta mare sau una mai restransa si cam la ce cheltuieli sa te astepti.

Cu aceste aspecte cat de cat conturate in minte te poti gandi la un local, la formatii de nunta Bucuresti. Cu un pic de ingeniozitate si cateva resurse bine alese, este usor sa faci din propria nunta una extravaganta. Nu este nevoie sa dai o gramada de bani la un restaurant de lux pentru a servi mancare buna sau pentru a decora sala cu stil. Indiferent ca este rustic, formal sau boho­chic, stilul nuntii tale va fi un factor major in alegerea localului in care va avea loc petrecerea de nunta. Ia in considerare daca vrei o nunta traditionala sau una iesita din tipare.

O multime de locatii gazduiesc petreceri tematice, dar daca vei opta pentru o petrecere mai neobisnuita va trebui sa te gandesti la mai multe detalii. Daca optezi pentru o nunta intr­-un spatiu inedit, gandeste-­te daca spatiul ales este suficient de incapator, daca se poate ajunge usor pentru a nu crea probleme invitatilor, daca trebuie sa platesti in plus pentru o posibila autorizatie, daca poti asigura adapost in caz de ploaie, daca formatia Bucuresti este potrivita. Pe langa muzica buna, atent aleasa ca sa-i imbie pe ringul de dans, le poti pregati si cateva momente speciale, dansatori, ursitoare, etc. Daca ai o gradina cu flori poti beneficia din plin de ea atunci cand te pregatesti de nunta. Iar daca spatiul verde din jurul casei iti lipseste, este suficient sa ai ghivece cu flori sau alte plante preferate numai bune de pus la masa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here