Home Diverse Calitatea iese in evidenta cu www.lenjerii-hoteluri.ro

Calitatea iese in evidenta cu www.lenjerii-hoteluri.ro

958
0

Lenjeriile pentru hoteluri nu ar trebui niciodata sa fie lasate la voia intamplarii. Sunt genul de lucruri care pot face diferenta intre un client care revine in pensiunea ta sau unul care nu mai calca in vecii vecilor pe la tine. Nu stiu cum sunteti voi, insa mie unul imi place sa calatoresc, imi place sa stau cat mai departe de oras si de aglomeratie.

Astfel, imi place sa ma duc pe la munte ori de cate ori am ocazia. Fiind aproape de Baile Hercualne, imi permit sa ma duc destul de des, mai ales in weekend. De cand ma stiu mi-a placut sa incerc lucruri noi si astfel niciodata nu am stat la aceeasi pensiune sau acelasi hotel cand am fost la Baile Herculane. Mi-a placut sa incerc locuri diferite chiar daca preturile difera in functie de calitatea serviciilor prestate.

Ei bine, aici voiam sa ajung, la calitatea serviciilor prestate. Desi unele pensiuni erau de 3 sau 4 margarete – ca la pensiuni asa e, cu margarete, nu cu stele – unele ofereau servicii de nici macar o margareta. Cred ca as putea sa fac chiar un top cu cele mai serioase pensiuni din Baile Herculane si unul cu cele mai proaste.

Cand spun pensiune proasta ma refer la totul, de la mod de a trata clientii cu respect, pana la curatenie, lenjerii de pat, meniu la restaurant si asa mai departe. Cele mai multe probleme pe care le-am intalnit acolo au fost cele cu lenjeriile de pat. Nu stiu din ce cauza, ori erau rupte ori erau foarte uzate. Adica frate, oameni atat de delasatori ca acolo nu am vazut nicaieri. Sa nu-mi spuna ca nu au bani de inlocuit cateva lenjerii ca nu ii crede nimeni. Pe timp de vara abia daca gasesti care o camera disponibila.

Cred ca discutam despre oameni care nu se gandesc la nimic altceva inafara de propria persoana si propriul buzunar. Se gandesc la faptul ca cererea e mult mai mare de cat oferta si nu au nevoie de niste clienti care sa revina de drag in fiecare an, intra destui direct din strada si intreaba de cazare, nu e nevoie de rezervari sau publicitate.

E atat de simplu sa intri si sa faci comanda la cateva lenjerii pe www.lenjerii-hoteluri.ro, incat nu gasesc alta explicatie inafara de zgarcenie si nesimtire din partea patronilor de pensiuni. Dupa ce ca n-au mai mult de 7 – 8 camere, nici de acelea nu sunt in stare sa se ocupe. Chiar stau si ma intreb ce ar trebui sa se intample astfel incat sa vedem putina seriozitate in sistemul hotelier romanesc.

Despre hoteluri nu ma mai apuc sa vorbesc, ce-i si acolo, Dumnezeu cu mila. Uneori imi vine sa ma duc cu cortul de cat sa ma mai cazez in hotelurile din Herculane, unele dintre ele, nu toate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here