Home Diverse Ce inseamna Charm Studios?

Ce inseamna Charm Studios?

916
0

Pentru foarte multi, sunt doua cuvinte fara sens. Pentru mine insa, inseamna mult mai mult. Charm Studios este un studio de vidoechat care a inceput o miscare in Romania, a inceput sa fie pilonul care schimba o mentalitate. Oamenii in Romania sunt plini de prejudecati si nu vor sa le abandoneze cu una cu doua. Se comporta cu ele precum cu propriul copil. Parca 25 de ani au avut grija de ele, le-au crescut, iar acum nu vor sa le mai dea drumul. Asta pana sa apara Charm Studios…

Charm Studios este primul studio de vidoechat din Romania si asta inseamna schimbarea. Momentul in care romanii au inceput sa lepede prejduecatile a fost unul istoric din punctul meu de vedere. Au incetat sa mai fie rude cu barfa si cu prostia. De cele mai multe ori, mai vedem si astazi o urma de prejudecata, afundata total sau partial intr-o mare de oameni in continua schimbare. Parca timpul insusi nu ne mai lasa sa avem prejudecati. Nu mai avem timp… Inainte stateam, analizam, barfeam, radeam, aratam cu degetul… Astazi oamenii sunt atat de ocupati, incat nu mai au timp de nimic… Nici macar sa judece stramb.

Videochatul in ziua de azi este o nisa aparte, la fel ca si sex shop-ul, la fel ca si masajul erotic. Imi aduc aminte de vremurile in care se facea atata misto pe seama celor carora intrau intr-un sex shop si parca nu-mi vine sa cred ca eram atat de prosti, atat de ingusti la minte. Nemtii fac treaba asta de ani de zile cu neveste cu tot, cu iubite cu tot si nu cred ca au avut vreodata probleme cu prejudecatile. Dar acuma, sa fim seriosi… Sa nu ne asemanam noi cu nemtii ca nu avem nici o sansa.

Dar nu trebuie sa fim altcineva ca sa nu avem prejudecati. E doar o chestiune de timp pana in momentul in care vom reusi sa stam drepti 100%, fara sa ne mai influenteze nici prostia, nici trufia, nici prejduecatile. E de asteptat si timpul le va rezolva pe toate. Important este ca miscarea a inceput in urma cu ceva ani, defiland cot la cot cu Charm Studios. Curios unde vom ajunge peste 10 ani… Sper sa ajungem la nivelul Germaniei din acest moment macar din punct de vedere al mentalitatii daca financiar nu o sa ii ajungem niciodata .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here