Home Diverse Cu Ahmed in oras

Cu Ahmed in oras

2698
0

Ieri am fost impreuna cu un prieten de-al meu arab Ahmed pana in oras. Venise tocmai din Arabia Saudita cu ceva treburi pe la Severin, afaceri importante de familie si ne-am vazut pentru vreo cateva ceasuri. El vorbeste destul de bine romaneste, ne imprietenisem in urma cu 2 ani pe vremea cand lucram la una dintre firmele familiei sale din oras. Ei bine, in urma cu jumatate de an a plecat inapoi in Arabia Saudita pentru alte treburi. Alaltaieri a venit inapoi in Romania si avea nevoie sa traduca niste acte pe care le adusese cu el. Avea nevoie de un traducator araba romana.

Am mers cu el la un chiosc de traduceri autorizate unde nu am fost bagati in seama. Stateam precum doi prosti in mijlocul chioscului si ne uitam unul la celalalt, tipa vorbea cu nu stiu cine la telefon. Am iesit afara nervosi de tupeul comerciantului roman si am mers acasa. Dupa ce i-am povestit ce am patit eu cu actele unchiului meu s-a razgandit rapid. Nu a mai vrut sa mai traduca nimic in oras.

Am apelat tot la academiadetraduceri.ro

Ahmed i-a sunat cu romana lui stalcita si eu abia ma abtineam sa nu ma umfle rasul. Pana la urma Ahmed a avut bafta ca cel care a raspuns la telefon era din intamplare si traducatorul de araba. Spirit antreprenorial si la unul si la celalalt, ca l-a combinat imediat pe Ahmed la niste cursuri de engleza nivel avansat. Omul chiar avea nevoie si se pare ca tipul de la telefon i-a dovedit ca sunt profesionisti. Dupa ce au terminat de discutat despre ce, numai ei stiu, Ahmed a trimis actele cu pricina scanate si le-a primit inapoi in cateva ceasuri.

E o idee buna sa apelati la academiadetraduceri.ro de fiecare data cand aveti nevoie de un act tradus si o sa va spun imediat de ce va indrum aici, inafara de patania cu actele pierdute ale unchiului meu…

  • Serviciile sunt rapide si cand spun asta nu inseamna de pe o zi pe alta. Lui Ahmed i-au tradus cred ca in 2 ceasuri maxim vreo 2 pagini.
  • Pretul, daca va intereseaza, este mult mai bun de cat cel din chioscurile vietii din oras…
  • Calitatea este la standarde superioare, certificarile ISO ale companiei ies in evidenta
  • Experienta de 10 ani in domeniu va sigura seriozitate dar si siguranta
  • Exista departamente speciale in aceasta companie dupa cum urmeaza: juridic, economic, tehnic si IT si medical, departamente care vor traduce mult mai bine si mai rapid fata de traducatorii autorizati din oras.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here