Home Nationale Trecerea de pietoni din dreptul RAAN a fost vopsita pentru a impiedica...

Trecerea de pietoni din dreptul RAAN a fost vopsita pentru a impiedica fostii salariati RAAN sa protesteze

1082
0

La Mehedinti, Ceausescu inca traieste. Trecerea de pietoni de pe DN 67 din dreptul termocentralei Halanga a fost stearsa dupa ce angajatii RAAN au protestat pe acea trecere de doua ori. Astfel, marti dupamasa muncitorii de la Drumuri Nationale lucrau de zor sa vopseasca cu negru trecerea de pietoni. Aceasta a fost stearsa la cererea politiei rutiere din oras care a motivat faptul ca sunt puse gresit si nefolositoare.

În urma analizării situaţiei împreună cu Secţia Drumuri Naţionale s-a convenit ca respectiva trecere să fie desfiinţată datorită gradului de utilitate, în sensul că este foarte mic numărul de persoane care o tranzitează pentru că la aproximativ 70 de metri se mai găseşte o trecere de pietoni care deserveşte copii ce merg la şcoală şi oamenii din comună. Totodată, respectiva trecere e în poarta unui imobil, iar persoana respectivă tot timpul trebuie să treacă pe trecerea de pietoni pentru a-şi băga maşina în curte”, spune Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi

Muncitorii de la RAAN intra in somaj la data de 1 octombrie si nu si-au mai primit lefurile din luna mai a acestui an, dispecerea combinatului de apa grea intrand chiar in greva foamei.

Se pare ca solutiile sunt din ce in ce mai comice in acest caz, cu toate ca aduc mai mult a comunism. Se pare insa ca in cursul zilei de ieri, a fost gasita o solutie si oamenii isi vor primi banii intr-un final. Deocamdata nimeni nu zice nimic pana nu vad banii in mana, de promisiuni e toata lumea satula probabil. S-a promis marea cu sarea si nu s-a facut absolut nimic in cazul lor timp de luni intregi. Asteptam sa vdedem daca intr-adevar vor primi banii sau sunt doar promisiuni desarte.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here