Home Diverse Exista magazine care sa aiba diversitate de piese auto originale?

Exista magazine care sa aiba diversitate de piese auto originale?

1535
0

Imi pun intrebarea aceasta pentru ca saptamana trecuta am fost in oras sa dau comanda pentru un telescop. In limbaj popular sau academic, amortizor. Asta e cu drumurile din Romania, mergi pe strada si dai banul, schimbi piese, etc. Nimeni nu scapa. Strazile din Romania sunt undeva la nivel de Congo, insa se pare ca nimeni nu doreste sa schimbe acest lucru. Inafara de peticirea pe ici pe colo prin punctele esentiale, strazile nu se mai asfalteaza.

Ultima data cand s-au asfaltat strazile in Severin, va dati seama ca s-a furat la material cat s-a putut de mult. De atunci, nu a mai miscat nimic. “Marea Asfaltare” se lasa asteptata si deocamdata de cand cu DNA-ul asta atat de activ, cred ca nu mai vrea nimeni sa se riste. E ceva pe sistemul: lasam pe mai tarziu poate se mai potolesc apele, nu are rost sa ne apucam de acum sa asflatam daca nu ne iese si noua ceva. Cam asa e romanul, trebuie sa ii iasa si lui ceva, altfel nu face nimic.

In fine, revenind la problema amortizorului, am constatat cu stupoare ca nimeni nu are asa ceva pe stoc. Si eu care credeam ca aceste consumabile sunt la mare cautare. Se pare ca nu, probabil cele originale cu care vine masina sunt foarte rezistente, lucru confirmat de mine cand a trebuit sa il montez pe cel cumparat. Abia l-am desfacut pe cel vechi. Era cel original. Am fost in oras si nu am gasi nimic. M-am si enervat, toti voiau sa imi faca comanda pentru a doua zi cand eu doream sa schimb in acel moment.

Nu inteleg cu ce traiesc magazinele din oras daca nu au nimic pe stoc, probabil cu banii celor care au rabdare si asteapta 2-3 zile o piesa. Eu unul imi comand singur de atunci. Am internet si nu-mi mai bat capul cu nimeni. Exista magazine care au diversitate de piese auto originale si asta a rezolvat problema. Imi fac singur comanda si stiu ca imi ajunge piesa a doua zi. De ce sa mai pierd timpul cu magazinele din oras cand pot intra la orice ora si comanda exact piesa de care am nevoie. Ca-mi aduc aminte si cum mi-au facut anul trecut cu alt telescop, au zis ca il aduc dupamasa si dupamasa a insemnat peste 2 zile.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here