Home Nationale O masina a zburat de pe sosea direct in remorca unui TIR

O masina a zburat de pe sosea direct in remorca unui TIR

972
0

Accidentul desprins parca dintr-un film cu Jean Claude Van Damme s-a petrecut undeva in apropiere de Sibiu. Un barbat de 37 de ani circula cu viteza foarte mare si nu a mai apucat sa vada sensul giratoriu din fata sa. Astfel, a zburat cu masina peste sens direct in remorca unui tir care circula regulamentar.

Dupa primele cercetari, se pare ca soferul cascador era destul de baut. Acesta se intorcea de la o petrecere si datorita alcoolului, nu a mai observat sensul giratoriu, sens care s-a transformat intr-o adevarata trambulina.

Medicii afirma faptul ca nu exista rani grave, doar cascadorul de ocazie si-a rupt o mana si s-a ales cu cateva zgarieturi in urma plonjonului. Tanarul mai avusese permisul suspendat anul trecut tot din cauza vitezei, insa, de data aceasta, se pare ca pe langa permisul suspendat si o mana rupta, acesta se va alege si cu o factura de plata de toata frumusetea pentru vagonul tirului in care a aterizat intamplator.

Scena desprinsa parca dintr-un film de actiune a fost imortalizata de trecatori si astfel, o putem urmari cu totii… Ne aduce parca aminte de acel “Batman rusesc” pe motocicleta care se ciocneste de o masina aflata in miscare in fata lui si aterizeaza pe capota acesteia.

 


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here