Home WarPress Trupele canadiene in lupta cu IsIs

Trupele canadiene in lupta cu IsIs

977
0

Ieri trupele canadiene din Iraq au fost implicate in al treilea schimb de focuri in timpul misiunilor de instruire a trupelor locale. Desi se spune ca ar fi fost nevoiti sa se apere, exista si zvonuri cum ca ei ar fi fost cei care au atacat pozitiile strategice ale IsIs. Autoritatile canadiene afirma faptul ca nu stau cu mainile in san atunci cand se trage… Intotdeauna vor riposta si se vor asigura ca vietile lor nu sunt puse in pericol, lucruri pentru care au fost si instruiti de altfel.

Canada adopta o politica mult diferita de cea americana. Daca americanii se feresc de luptele directe, se pare ca acesti canadieni mai slab dotati sunt mult mai hotarati in a transa asemenea conflicte. Ei nu accepta sub nici o forma amenintarile si spun ca vor deschide focul ori de cate ori vietile trupelor din Siria si Iraq vor fi puse in pericol.

 

Previous articleMasina impecabila, fabricatie 1900 toamna
Next articleCirculatia interzisa in SUA din cauza ninsorilor
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here