Home Diverse Cum arată un gentleman modern?

Cum arată un gentleman modern?

2272
0

Noțiunea de gentleman pare să fie una destul de abstractă, mai ales pentru tinerii din ziua de azi. Ea provine din niște vremuri demult apuse dar a rezistat până în prezent din pricina prestanței. Dacă un gentleman de la 1915 putea fi identificat foarte simplu prin modul de a se îmbrăca, în ziua de azi, gentleman ajunge mai de grabă bărbatul care este un domn în ale comportamentului.

Bine, dar cum arată un gentleman modern? Chiar așa nu mai contează deloc modul în care se îmbracă? Ei bine, nici chiar așa. De exemplu un gentleman modern o să fie adeptul unor cămăși casual. Nu prea umblă el în tricou dar nici nu exagerează cu ținuta. În viața de zi cu zi nu o să-l vezi niciodată la patru ace. A trecut demult în sfera casual ceva mai elegantă.

Mai poartă un gentleman modern costume pentru bărbați? Da, poartă. Cu toate acestea, nu o să-l vezi îmbrăcat așa pe stradă sau la job dacă nu este unul care cere în mod expres o asemenea ținută. Un gentleman modern va umbla la costum numai în cazul în care există un motiv bine întemeiat, precum o întâlnire specială cu o doamnă, de obicei cu doamna visurilor lui.

Photo By ZiaVey Photography (www.ziavey.ro)

De fapt, dacă stăm bine să ne gândim, un gentleman reprezintă o combinație între stil vestimentar, delicatețe, educație, bun simți și inteligență. Un gentleman modern nu stă doar în haine sau în bune maniere, acesta capătă și o alură destul de modernă. Societatea evoluează și evoluează constant iar bărbații care vor să rămână în tiparul unui gentleman trebuie să se adapteze mai ales în ceea ce privește stilul. În România, cred că gentleman se traduce foarte bine domn. Un domn adevărat va fi întotdeauna îngrijit și atent la modul în care se îmbracă.

Din acest motiv, dacă vreți să încercați să fiți și dumneavoastră niște domni veritabili, începeți cu niște haine de calitate care să vă inspire în atitudinea pe care o veți înfățișa. Puteți da o raită pe gentlemenscorner.ro ca să vă convingeți cum este un portret de gentleman modern și ce anume trebuie să cumpărați din punct de vedere vestimentar pentru a vă încadra în acest trend.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here